Kausikorttiyhteistyö alkoi Joensuussa

Kuten olettekin jo varmasti huomanneet, valtakunnalliseksi ilmiöksi noussut kausikorttiyhteistyö urheiluseurojen kanssa alkoi Joensuussa tällä viikolla. Mukaan lähtivät Jokipojat, Kataja sekä Hurmos. Jokipojilta kortteja saatiin kolme, Katajalta ja Hurmokselta kaksi kipaletta. Kausikortin saa lainaan viikoksi kerrallaan.

Urheiluseurojen lisäksi mukaan lähtivät myös Joensuun kaupunginteatteri ja orkesteri. Nämä kausikortit tulevat lainattavaksi ensi vuoden alussa.

Olemme tästä yhteistyöstä varsin innostuneita, eivätkä mukaan lähteneet tahot hekään epäröineet yhtään! Tällaisia yhteistyökuvioita kannattaa viritellä muuallakin maakunnassa, jos vain innokkuutta ja sopivia kumppaneita alueelta löytyy.

Tallensin ohjeet kausikorttien kanssa toimimisesta Ake-vaaran organisaatio-osion sivulle yhdeksän. Käykää tutustumassa!