Seutukirjastokokouksen 21.11.2019 muistio luettavissa Akevaarassa

Muutama nosto kokouksesta:

Seutukirjasto on osallistunut kaupungin ”100 päivää ilman työtapaturmia” -kampanjaan ja saanut tarvittavat päivät täyteen. Palkintona saimme pienen potin rahaa henkilöstön virkistymiseen. Tällä rahalla luvassa vielä joulukahvit jokaisessa yksikössä.

Kellutusohjeet ovat valmistuneet eli ohjetta aletaan soveltaa saman tien. Ohjetta tullaan tarkentamaan hankintaportaalin käyttöönoton jälkeen. Toiveita ohjeiksi tai tarkennuksiksi kerätään jo nyt: ajatukset kannattaa välittää Tanja Nymanille sitä mukaa kuin niitä teillä heräilee.

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta on hyväksynyt käyttösäännöt ja maksut 1.1.2020 alkaen. Käyttösäännöissä asiakaskohtaisten varausten määrä nostettiin kahdestakymmenestä kolmeenkymmeneen. Maksuissa korotusta tuli kaukopalvelumaksuihin ja pääkirjaston tilavuokriin. Kopioissa ja tulosteissa 0,40 euron maksuluokka lopetettiin ja yhdistettiin 0,50 euron maksuluokkaan.

Seutukirjaston työntekijät voivat käyttää pääkirjaston työtiloja työskentelyyn, kun työn teon kannalta on järkevää työskennellä hetkellisesti pääkirjastolla. Esimiehen kanssa tulee sopia asiasta, jos ei ole palaamassa omalle työpisteelleen vaan tekee työtä pääkirjastolla. Pääkirjastolla käytettävissä ovat kaikki henkilökunnan työpisteet (myös työhuoneet), jotka ovat vapaina. Varmista tarvittaessa, että työpisteen varsinainen haltija ei tarvitse tilaa samaan aikaan ja kunnioita toisen työpistettä – tavarat ja paperit jäävät niille sijoilleen, joihin käyttäjä on ne jättänyt.

Iloista työpäivää kaikille ja seutukirjaston työntekijöitä tapaamme toivottavasti mahdollisimman laajasti pääkirjaston nyyttäripikkujouluissa!

Suvi