Vaara-johtajien kokousmuistio 27.11. tallennettu

Kokouksessa päätettiin mm. Finnan tapahtumakalenterin kehittämisestä hankkimalla kalenteriin maksullinen lisäohjelmisto.

Vaara-kirjastot saavat näkyvyyden ja saavutettavuuden hengessä uudet työasusteet. Kyseessä on Joensuun Nuorisoverstaan toteuttama pieni työlaukku, jota voi käyttää olkalaukun tai vyölaukun tapaan. Kyytiin mahtuu kännykkä, avaimet ja muuta pientä. Väri on musta ja erotumme henkilökunnaksi keltaisen Vaarakirjastot -tekstin ansiosta. Laukku on ekologinen, kestävän kehityksen mukainen, sillä se on valmistettu kierrätetyistä farkuista. Laukun vaihtoehdoksi on tarjolla avainnauha. Nuorisoverstas toimittaa tuotteita erissä vuoden 2020 aikana, joten laukkua ja nauhaa pääsee käyttämään asteittain. Kyselemme vielä lähempänä tarkemmin kirjastokohtaisesti kuka ottaa laukun ja kuka nauhan. Työliivejä voi edelleen käyttää näiden tuotteiden tilalla tai rinnalla.

Loput asiat selviävät lukemalla muistio – mm. Liisan terveiset Tampereen YKN:sta. Vaara-johtajat kokoontuvat seuraavan kerran jo 11.12.

Suvi