Remontin aikataulu

Lasten ja nuorten osasto sulkeutuu juhannukselta, eli viimeinen aukiolopäivä on torstai 18.6.

22.–30.6. osasto on asiakkailta suljettu. Pääkirjasto on auki normaalisti, vain lanu-osasto on suljettu. Minikirjasto avautuu alakerran Muikku-salissa keskiviikkona 1.7. Mini on auki la 19.9. asti, jonka jälkeen on sulkuaika lokakuun alkuun asti. Tavoitteena on avata remontoitu osasto lokakuun alussa.

Sulkuaika (22.6.–30.6.)

Palautukset käsitellään normaalisti. Muiden seutukirjaston toimipisteiden niteet kellutetaan kotikirjastoihin.

Kaipaako hyllysi täytettä? Täydennämme muiden seutukirjastojen toimipisteiden kokoelmia toiveiden mukaan: lähetä toiveesi sähköpostilla osaston sähköpostiin (paakirjasto.lapsetjanuoret@joensuu.fi) juhannukseen mennessä. Laita viestiin toiveet ja haluttu määrä. Lähetämme toiveet kuorman mukana viikolla 26.

Keräämme hyllyvaraukset 22.6. asti.

Hyllypaikan aineistosta valtaosa siirtyy Kohassa ei saatavana -tilaan (alustavasti tiistaina 23.6.). Tämä jatkuu paluumuuttoon asti. Huomioi tämä asiakaspalvelussa: aineisto on muuttolaatikoissa, emmekä pääse niihin käsiksi.

Heinäkuu – syyskuu: palvelu minikirjastossa

Saatavana on pieni kokoelma kysytyimpiä ja uutuuksia. Tila on sen verran pieni, että oleskeluun mini ei sovellu. Minissä voi lainata ja palauttaa automaatilla. Kellutamme muiden seutukirjastojen toimipisteiden niteet kotikirjastoihin. Lehdet siirtyvät lehtilukusali Vipuseen, samoin Hubletit (kunhan koronatilanne sen sallii).
Minikirjaston viimeinen aukiolopäivä on lauantai 19.9, jonka jälkeen sulkuaika 1.10. asti. Minissä on samat aukioloajat kuin pääkirjastolla.

Seutukirjastolaiset! Lanusta vapautuvia irtokalusteita, kuten pöytiä ja tuoleja, voi tulla katsomaan Muikkuseen kesäkuun aikana. Jos edes epäilet, että saatat jotain tarvita, niin ota minuun yhteyttä.

Ja kaikki vaaralaiset: jos teillä on jemmassa kuljetuslaatikoita, niin laita ne tulemaan pääkirjastolle. Parin viikon päästä jokaiselle niistä on käyttöä. Kiitos!

Hikistä kesää odotellen,

Pia