Vaara-johtajien 10.6. kokouksessa saatiin startti kolmelle Vaara-kirjastojen yhteiselle hankkeelle, jotka kaikki rahoitettiin viimetalvisessa AVI:n hankehaussa. Näkyy ja kuuluu -hankkeen ohjausryhmäksi hyväksyttiin Teppo Reittu Lieksasta, Pia Viitala Ilomantsista sekä Hanna Laaksonen ja Katri Pesonen seutukirjastosta. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Marja Kononen. Vaarallinen tiedonhaun polku -hankkeen ohjausryhmäksi vahvistettiin Vaara-kirjastojen yhteinen lanu-työryhmä. Vaarojen esmies vaikuttaa -hankkeen ohjausryhmäksi hyväksyttiin Kirsi Kärkkäinen Nurmeksesta, Marja Kononen Juuasta ja Hanna Mielonen seutukirjastosta. Puheenjohtajaksi valittiin Merja Mustonen seutukirjastosta.

Hankkeet käynnistyvät eri aikoihin syksyn ja talven aikana. Seuraavaksi ohjausryhmät lähtevät pohtimaan hankkeiden rahoituksen kohdistamista toimenpiteiksi sekä hankkeiden aikataulua. Samalla tietenkin tarvitsemme kaikkiin kolmeen hankkeeseen hanketyöntekijät, joten kiinnostuksesta kannattaa nyt hihkaista!

Kesäisin terveisin,

Suvi