Tästä kokouksesta lähtien muistiota ei enää lähetetä kaikille työntekijöille sähköpostilla, vaan ne ovat luettavissa Ake-vaarasta (Tutustu meihin-organisaatio). Uutiskirjeeseen kootaan keskeisimpiä asioita.

Käsittelyssä oli tällä kertaa paljon arjen asiakaspalvelutyössä esiin tulleita asioita. Puhuimme mm. asiakkaan käyttäjätunnuksesta (kirjastokortin numero) ja tunnusluku-lapun teksteistä. Muistutuksena, että nykyisin tunnusluku (PIN-koodi) on aina neljä numeroa. Työryhmä päivittää lapun tekstit.

Asiakkaiden kirjastokortin antamiseen ja lainaamiseen liittyviä asioita tarkasteltiin monesta näkökulmasta.

Kun asiakkaan tili vanhenee, ja tietoja päivitetään, tarkistetaan yhteystietojen lisäksi kaikki muutkin tiedot: viestiasetukset, varaustunniste ja tunnusluku (PIN-koodi). Lisäksi voidaan kertoa palveluistamme esim. eMagz:sta.

Vaara-kirjastojen YouTube-kanavalla on nyt katsottavissa Finna-videoita:

Suosikkeihin tallentaminen & listat
Varauksen muokkaaminen
Lapsen kortin liittäminen huoltajan kortille
Hakutulosten tallentaminen & uutuusvahti

Aspan ”kansanradiot” ovat 12.4 klo 9-9.30 ja to 20.5 klo 9.30-10. Keskustelun ”siemeneksi” nostetaan ehkä joitain asioita, mutta omat huomiot / kysymykset ovat tervetulleita.

Syksyllä käynnistyy Henna Kiiskisen luotsaama Mystery Shopping. Mukana ovat Eno/Kontiolahti, Joensuun pääkirjasto ja Tohmajärven kirjasto. Tarkoituksena on parantaa asiakaspalvelun laatua.

Aurinkoista maaliskuuta 🙂

Satu Lihavainen
Joensuun pääkirjasto