vaara-kirjastojen organisaatioesittely

Vaara-kirjastojen tarkempi organisaatioesittely on tehty Prezi-esityspohjalle (linkki yllä), jossa esitystä voi katsoa joko lineaarisesti edeten tai tarkentaen syvemmälle haluttuun aiheeseen.

Prezi-pohjalla esitellään Vaara-kirjastojen organisaatio kokonaisuutena, johon kuuluu alueellinen kehittämistyö, kirjastotyön ydinprosessit, työryhmätoiminta ja kaikki alueen toimipisteet. Suurennuslasin ympyrää klikkaamalla pääsee tutustumaan Vaara-kirjastojen sosiaalisen median kanaviin sekä muihin aiheeseen liittyviin mielenkiintoisiin sivustoihin.

Ongelmia Prezin kanssa?

  • Esitystä voi selata lineaarisesti joko esityksessä näkyvillä tai näppäimistön omilla nuolinäppäimillä. Zoomaus toimii klikkaamalla halutun aiheen ympyrää tai pyörittämällä hiiren keskellä olevaa vierityspalkkia ympyrän kohdalla. Esityksen alareunassa näkyy diajana, josta voi klikata suoraan haluamaansa diaan.
  • Uusimmat versiot Windows- ja Mac -käyttöjärjestelmistä tukevat parhaiten Preziä. Samoin viimeisimmät versiot selaimista Chrome, Firefox 64 bit, Edge ja Safari tukevat Prezin toimintaa. Lisätietoja käyttöjärjestelmä- ja selainvaatimuksista: https://support.prezi.com/hc/en-us/articles/360003498713-System-requirements
  • Jos viimeisintä versioita selaimesta tai näytönohjaimesta ei ole asennettuna koneeseen, niin esitys saattaa silti aueta yksinkertaistettuna versiona. Tällöin esityksen voi katsoa vain lineaarisesti edeten. Tässä tapauksessa kuvat ja grafiikka ovat sumeampia ja siirtymissä saattaa ilmetä hitautta. Lisätietoja yksinkertaistetusta näkymästä: https://support.prezi.com/hc/en-us/articles/360003499413-Viewing-a-simplified-presentation


Sivut: 1 2 3